VELIKA PROLEĆNA AKCIJA - SETOVI OKOVA ZA ALUMINIJUMSKU STOLARIJU PO NEVEROVATNIM CENAMA!

Startovala je velika prolećna akcija tokom koje imate priliku da kupite kvalitetne okove za aluminijumsku stolariju po zaista neverovatnim cenama. Pregledajte detaljne informacije i cene.

Pozovite nas za više informacija na broj 013 334 507 ili kontaktirajte putem maila: robert@tehnomarket.com

*****

Kompanija EKSAL d.o.o. uspešno posluje dugi niz godina i nudi dinamično, savremeno okruženje za rad, napredovanje i profesionalno usavrsavanje. Na sledećem linku možete preuzeti naš  Plan za ostvarivanje i unapređivanje rodne ravnopravnosti.

*****

ALUMINIJUMSKI KOMPOZITNI PANELI I-BOND

Naš cilj je plasman najmodernijih aluminijumskih kompozitnih panela vrhunskih tehničkih karakteristika po prihvatljivoj ceni u regionu i na svetskom tržištu.

Bogato iskustvo i dugogodišnja praksa u radu sa kompozitnim panelima nam je omogućila da izbegnemo sve nepoznanice i zamke proizvodnje, te da odabirom najkvalitetnijih sirovina I sertifikovanih proizvođača kreiramo EKSALbond – izuzetan kompozitni panel sa povoljnom cenom, pre svega zahvaljujući direktnoj saradnji sa proizvođačem i zaobilaženjem posrednih linija nabavke.

NOVO!!! Izuzetna Beauty Bond kolekcija drvnih dezena

Naravno, kao zvanični Regionalni distributer I-BOND panela možemo Vam ponuditi kompletan asortiman standardnih I specijalnih I-BOND aluminijumskih kompozitnih panela za primenu u arhitekturi, reklamnoj industriji I mnogim drugim oblastima.

I-BOND je jedan od najkvalitetnijih svetskih kompozitnih panela, sa specijalnim A2 vatrootpornim panelima, Antibaktrijskim, Nano, Kameleon i Digital linijama proizvoda. PIVOT ACP je jedan od vodećih proizvođača u industriji po istraživanju, inovacijama i primeni novih tehnologija u procesu proizvodnej. Danas, PIVOT ACP  je rangiran kao jedan od vrhunskih proizvođača alumiijumskih kompozitnih panela u svetu sa svojom linijom I-BOND proizvoda. Danas, mnogi prestižni projekti u svetu nose fasadne obloge izrađene od I-BOND panela sa dobrim razlogom.

 

Pored toga, naš tim sačinjen od iskusnih profesionalaca sa više od 15 godina iskusta u radu sa aluminijumskim kompozitnim panelima, fasadnim sklopovima, konstrukcijama i arhitekturom Vam je uvek na raspolaganju.

Nudimo kompletnu uslugu na jednom mestu – vrhunske EKSALbond i I-BOND kompozitne panele, uslužno krojenje na CNC obradnom centru, više razrađenih sistema aluminijumske podkonstrukcije i ogromno iskustvo u projektovanju i montaži koje nam omogućava da sve Vaše upite rešimo brzo i efikasno.

I BOND. Vaš kompozitni panel.